Özgeçmiş
Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu 1972 yılında Åžanlıurfa’da doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise tahsilini burada tamamladı. Ä°stanbul Ãœniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında Türkiye Gazetesi Åžanlıurfa muhabiri olarak 9 ay görev yaptı. Ä°stanbul’da Türkiye Gazetesi Yurt Haberler Servisi’ndeki editörlük görevini sürdürdü. 1993 yılında Ä°hlas Haber Ajansı’nda editörlük, 1994 yılında Türkiye Gazetesi Okuyucu Köşesi’nde yönetmen yardımcılığı, 1995-1996 yılında Türkiye Gazetesi Kültür Sanat Servisi’nde muhabirlik, Mayıs 1996’da Ä°hlas Dergi Grubu’na geçti. Burada bir süre editörlük görevinde bulundu. 1997 yılında Haber Müdürlüğü ve Haberler Koordinatörlüğü’ne getirildi. 2000 yılında Ä°hlas Dergi Grubu’nun Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü görevini üstlendi. 1991-2001 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde birçok haberi yayınlandı. 2004 yılında Plus Medya’da sorumlu yazı iÅŸleri ve haber müdürü olarak göreve baÅŸladı.
Kürkçüoğlu'ndan Kurtuluş mesajı
09 Nisan 2011 - Perþembe 23:56

AK Parti Åžanlıurfa Milletvekili aday adayı Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu Urfa’nın düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak hemÅŸerilerinin 11 Nisan KurtuluÅŸ Bayramı'nı tebrik etti. KürkçüoÄŸlu kurtuluÅŸ mücadelesinde vatan savunması için canlarını ortaya koyanların ÅŸerefli birer evlatları olarak bugünü rahat ve huzur içinde kutladıklarını belirtti.

91 yıl önceki mücadelenin bir ölüm kalım mücadelesi olduÄŸunu, bugün bu mücadeleden yüzlerinin akıyla çıkmış olan ÅŸehitlerimizin evlatları olmaktan her ferdin mutluluk duyacağını dile getiren KürkçüoÄŸlu, bundan sonraki yolculuÄŸumuza da evlatlarımızın ÅŸahit olacağını belirtti. Bugün de mücadelenin vatan coÄŸrafyasının mamur olması için sürüp gitmesini temenni eden Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu hemÅŸerilerine huzur ve mutluluk dolu bir yarın bırakmak için çalıştıklarını vurguladı.