Özgeçmiş
Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu 1972 yılında Åžanlıurfa’da doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise tahsilini burada tamamladı. Ä°stanbul Ãœniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında Türkiye Gazetesi Åžanlıurfa muhabiri olarak 9 ay görev yaptı. Ä°stanbul’da Türkiye Gazetesi Yurt Haberler Servisi’ndeki editörlük görevini sürdürdü. 1993 yılında Ä°hlas Haber Ajansı’nda editörlük, 1994 yılında Türkiye Gazetesi Okuyucu Köşesi’nde yönetmen yardımcılığı, 1995-1996 yılında Türkiye Gazetesi Kültür Sanat Servisi’nde muhabirlik, Mayıs 1996’da Ä°hlas Dergi Grubu’na geçti. Burada bir süre editörlük görevinde bulundu. 1997 yılında Haber Müdürlüğü ve Haberler Koordinatörlüğü’ne getirildi. 2000 yılında Ä°hlas Dergi Grubu’nun Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü görevini üstlendi. 1991-2001 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde birçok haberi yayınlandı. 2004 yılında Plus Medya’da sorumlu yazı iÅŸleri ve haber müdürü olarak göreve baÅŸladı.
Kürkçüoglu ziyaretlerini sürdürüyor
10 Mart 2011 - Perþembe 23:41

AK Parti Åžanlıurfa Milletvekili A. Adayı Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu, seçim çalışmalarını hızlı bir ÅŸekilde sürdürüyor. KürkçüoÄŸlu, önceki gün 30 yıllık berberi olan Necdet Yıldırım’ı ziyaret etti. Ünlülerin berberi Yıldırım ve oÄŸlu Mehmet Salih Yıldırım ile sohbet eden KürkçüoÄŸlu, Berberlerin bir memleketin sorunlarını en iyi bilen kiÅŸiler olduÄŸunu söyledi. KürkçüoÄŸlu’nun aday adaylığını tebrik eden Necdet Yıldırım, “Yusuf Bey’i uzun yıllardır tanırım. Daha doÄŸrusu KürkçüoÄŸlu Ailesi’ni çok iyi tanırım. Memleket sevdalısı bir Ailenin ferdi olan Yusuf  kardeÅŸime siyasi hayatında baÅŸarılar dilerim. Bu memlekete faydalı olacağına hiç ÅŸüphem yok” dedi.

“Her daim gönlümüzdesin”

Gönüller içerisinde yer edinmiÅŸ, çelebi ÅŸahsiyetli, fakirlere bereket dağıtan, yoksulları, yetimleri doyuran Yusuf Demirkol ile de görüÅŸen Yusuf KürkçüoÄŸlu, Demirkol’un Urfa’nın sorunlarını bir politikacı gibi bildiÄŸini söyledi. KürkçüoÄŸlu’na baÅŸarılar dileyen Demirkol, “Yusuf yeÄŸenim ister milletvekili olsun, ister olmasın, o her daim gönlümüzdedir. Çalışkanlığından, dürüstlüÄŸünden hiç ÅŸüphem yok. Desteklerim kendisiyledir” dedi.

Büyük ilgi

Ä°ÅŸadamı Kemal Oturakçı, Fatih Kılıç, Mustafa Altay, Nedim Çetin, Pirelli Bayii Ä°brahim Halil Saraç, Eczacı Odası 2. BaÅŸkanı Ecz. Erdem Açıkgöz, Özpolat Kundura’nın sahibi Atalay Özpolat, Michelin Bayi Mehmet Saraç, Abdurrahman Saraç, Sembol Gazetesi sahibi Ahmet Akarslan, Ecz. Cüneyt Yavuz, Ecz. Mehmet Kaya, sanliurfa.com ve Sembol Gazetesi Yazarı Sabri DiÅŸli, Sabah Gazetesi Temsilcisi Mehmet Yıldırım, AkÅŸam Gazetesi Temsilcisi Müslüm Abacı, Dörtbudak Reklam’ın sahibi Mustafa Dörtbudak, Åžanlıurfa Belediyesi Basın Halkla Ä°liÅŸkiler Müdürü Cahit Kapaklı, GüneydoÄŸu TV’den Mustafa Çadırcı ve Faruk Bayuk, Mehmet As, Atılım Ofset sahibi Nihat Almas ve Zeki Parmaksız’ı ziyaret eden KürkçüoÄŸlu, hemÅŸehrilerinden büyük ilgi gördüÄŸünü söyledi.