Özgeçmiş
Ecz. Yusuf KürkçüoÄŸlu 1972 yılında Åžanlıurfa’da doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise tahsilini burada tamamladı. Ä°stanbul Ãœniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında Türkiye Gazetesi Åžanlıurfa muhabiri olarak 9 ay görev yaptı. Ä°stanbul’da Türkiye Gazetesi Yurt Haberler Servisi’ndeki editörlük görevini sürdürdü. 1993 yılında Ä°hlas Haber Ajansı’nda editörlük, 1994 yılında Türkiye Gazetesi Okuyucu Köşesi’nde yönetmen yardımcılığı, 1995-1996 yılında Türkiye Gazetesi Kültür Sanat Servisi’nde muhabirlik, Mayıs 1996’da Ä°hlas Dergi Grubu’na geçti. Burada bir süre editörlük görevinde bulundu. 1997 yılında Haber Müdürlüğü ve Haberler Koordinatörlüğü’ne getirildi. 2000 yılında Ä°hlas Dergi Grubu’nun Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü görevini üstlendi. 1991-2001 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde birçok haberi yayınlandı. 2004 yılında Plus Medya’da sorumlu yazı iÅŸleri ve haber müdürü olarak göreve baÅŸladı.
Mehmet Canbekli Yusuf Kürkçüoğlu'nu yazdı
24 Þubat 2011 - Pazartesi 19:06

Åžanlıurfalı gazeteci Mehmet Canbekli, köÅŸesinde Yusuf KürkçüoÄŸlu'nu yazdı. Canbekli'nin www.mercekhabergazetesi.com, www.avamhaber.com ve www.habergap.com sitelerinde yazdığı köÅŸe yazısı ÅŸöyle:

KÜRKÇÜOÄžLU DOÄžRU BÄ°R KARARDIR

Genel seçimler yaklaÅŸtıkça Milletvekili aday adaylarının sayısı da gün geçtikçe artıyor.

Her zaman olduÄŸu gibi Ak Parti yine ön sırada.

Tabi araÅŸtırmalar Ak Partinin yeniden üstünlük saÄŸlayacağını söylüyor. Bu sebepledir ki bir kısmı Partiyi benimsemese de, Aday adaylığı tercihini Ak Partiden yana kullanıyor.

En doÄŸru karar verenlerden biri olan Yusuf KürkçüoÄŸlu ise, Gönlünün fikrinin ve zikrinin aynı orantıda, aynı çatı altında buluÅŸtuÄŸu bir ortamı seçmesinden, daha doÄŸal bir ÅŸey olamadığı kanaatindeyim. Gerçekten doÄŸru bir seçim deÄŸil, doÄŸru bir karar alarak gönlünün olduÄŸu yerde Milletvekili aday adaylığını kullanmıştır. Çnkü o bir Ak Partilidir.

Ä°ÅŸte Kalben Partiyi benimseyenlerin Aday adaylığı kesinleÅŸse de kesinleÅŸmese de, o partinin arkasında duranlardan biri olduÄŸuna inanıyorum….

Åžanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday adaylarından çok deÄŸer verdiÄŸim ve sevgi ile kucakladığım kardeÅŸim Yusuf KürkçüoÄŸlu gerçekten Åžanlıurfa ve hemÅŸerilerine çok deÄŸer verdiÄŸini biliyor ve gözlüyorum.

Peki Yusuf KürkçüoÄŸlu kimdir?

Åžanlıurfa’da, Basın olarak hizmet veren, daima olumlu yaklaşımı ile sektörde baÅŸarı saÄŸlayan, yapıcı tavırları ile kurum ve kuruluÅŸlara fayda saÄŸlayan, genç bir yetenek olarak uzun yıllar gelecek vaat eden, Eczacı olarak meslek yaÅŸamını sürdüren, YeÅŸilay yönetim kurulunda bulunan ve hizmetlerine aralıksız devam eden erdemli dürüst, genç bir yetenek.

Åžanlıurfa’ya ve camiaya ÅŸimdiden hayırlı bir evlat olacağına inanıyor, baÅŸarılarının en üst seviye ye tırmanmasını diliyorum.

 

http://www.habergap.com/yazar.php?id=361

http://www.mercekhabergazetesi.com/KoseYazilari.aspx?YaziId=37

http://www.avamhaber.com/kose-3694-KürkçüoÄŸlu-DoÄŸru-bir-karardır.html